Nyrer, urinveier og lever

WeNefro

Tilskudd for hund og katt med kronisk nyresvikt.

WeNefro kombinerer en rekke substanser som bidrar til kontroll av de degenerative prosessene som leder til utviklingen av CKD (chronic kidney disease).

WeNefro kan redusere utviklingen av fibrose, redusere hyperfosfatemi og uremi, bidra til å kontrollere blodtrykket og tarmpassasjen og sørge for tilgang til vitaminer som er essensielle i kontrollen av CKD.

Forpakning: 100 ml pumpeflaske med smakelig pasta

WePatic

Et levertilskudd til hund og katt

Et komplett, enterodrasjert levertilskudd med viktige innholdsstoffer som SAM-e og Silyfos, samt antioxidantene Vitamin E, C, Sink og Selen. WePatic kan gis i alle situasjoner der leveren utsettes for ekstra belastning; sykdom, kreft, langvarig medisinering, narkose, traumer og forgiftninger.

Tablettene gis en gang daglig.


Forpakninger:

Liten hund og katt 30 tabl. og 4x30 tabl.

Medium og stor hund 30 tabl. og 4x30 tabl

WeCysto

Fôrtilskudd som støter urinveiene hos katt

WeCysto® er et tilskudd for katter med idiopatisk cystitt og inneholder en kombinasjon av ingredienser som hyaluronsyre og glykosaminoglykaner som er byggesteiner for slimhinnene i urinblæren. Omega 3 er en anti-inflammatorisk komponent og L-Tryptofan motvirker stress.

Forpakning: 100 ml pumpeflaske med smakelig gelWeHemo

Fôrtilskudd for hunder og katter med anemi

Inneholder jern i form av glycinat, B-vitamin kompleks, kalium, essensielle aminosyrer som er viktig for dannelsen av blodceller og propolis og bioflavonoider som bidrar til å beskytte cellene. Kan også brukes ved hypokalemi. Bør brukes i samråd med veterinær.

Forpakning: 30 ml smakelig mikstur med doseringssprøyte


WePharm kan kjøpes hos din nærmeste veterinær